Verlicht de pijn van jouw kindje met barnsteen sieraden - Zilte Zusjes

Verlicht de pijn van jouw kindje met barnsteen sieraden

Waar helpt barnsteen bij?

Verlicht de pijn van jouw kindje met barnsteen sieraden.

Als ouder is het soms lastig om je baby te begrijpen. Ze kunnen nog niet praten maar je merkt dat ze je iets willen vertellen. Als je kindje ergens last van heeft, wil jij als ouder het liefst alles er aan doen om deze pijn weg te toveren. Helaas is er niet altijd een medicijn of oplossing voor die pijntjes of grijp je liever naar een natuurlijkere optie. Het fijnste is natuurlijk om deze pijntjes te voorkomen. Veel mensen zweren bij de werking van edelstenen. Door gebruik te maken van edelstenen/barnsteen bij je kindje kun je misschien wel bepaalde klachten minderen/voorkomen.

 

Een armbandje met barnsteen tegen de pijntjes van je kindje.

Het is nooit fijn wanneer je merkt dat je kindje ergens last van heeft. Of dat nou buikkrampjes zijn of een allergische reactie, baby’s kunnen op veel dingen verschillend reageren. Het beste is natuurlijk voorkomen maar dat is soms lastig. Als je kleintje ergens last van heeft (gehad) vind je het fijn om het voor de volgende keer te voorkomen. Door gebruik te maken van de krachten van bepaalde stenen kun je pijntjes en allergische reacties voorkomen. Zo kan een barnsteen sieraad met aquamarijn er bijvoorbeeld voor zorgen dat je baby minder last heeft van hooikoorts of eczeem. Of een armbandje met barnsteen tegen de pijn van doorkomende tandjes. Wat is barnsteen en wat doet het precies? Barnsteen is een fossiele hars afkomstig van naaldbomen uit Scandinavisch gebied en dus een volledig natuurlijk product. De barnsteen werkt reinigend en beschermend, helpt negatieve emoties & emotionele en fysieke pijn te verminderen. In combinatie met verschillende soorten edelstenen wordt de werking van deze steen vergroot en zal dus de ultieme werking voor jouw kindje bieden.

 

Deze edelsteen past het beste bij jouw kindje!

Weet je niet welke edelsteen het beste werkt voor jouw kleintje? Zilte Zusjes verkoopt armbandjes met verschillende soorten edelstenen. De sieraden zijn allemaal gemaakt van barnsteen in combinatie met verschillende edelstenen. Heeft je baby last van darmpjes of reflux? Ga dan voor een armbandje met barnsteen in combinatie met agaat. Het armbandje van barnsteen in combinatie met aquamarijn gaat allergieën, hooikoorts en huidproblemen tegen en is misschien wel de beste oplossing voor jouw kindje. Heeft je kindje last van een winterdipje? Of is hij of zij toe aan wat positieve energie? Dan is misschien een barnsteen armbandje in combinatie met zonnesteen wel de perfecte oplossing! Zilte Zusjes heeft een groot assortiment aan sieraden gemaakt van barnsteen. Vind je het lastig om een geschikt armbandje te vinden voor jouw kindje? Bij ieder armbandje staat uitgelegd wat de specifieke werking is van de steen waar het armbandje van is gemaakt.

 

Handgemaakte sieraden voor de beste zorg

De verzachtende werking van barnsteen is een must wanneer de eerste tandjes van jouw kleintje doorkomen. Door de stenen van het armbandje dichtbij te dragen zal je kindje al snel verschil voelen. Alle armbandjes van Zilte Zusjes zijn met de hand gemaakt. Na iedere barnsteen zit een knoopje, wanneer het armbandje breekt kan je kindje geen losse kraaltjes inslikken. Mocht het handgemaakte armbandje nog wat groot zijn? Draag het dan eerst als enkelbandje. Zo heeft je kindje de juiste kracht bij zich maar kan deze niet afvallen en kwijtraken. Wil je toch liever een kettinkje voor jouw kleintje? Die verkopen wij ook bij Zilte Zusjes, bekijk ons gehele sieraden assortiment met barnsteen hier!

Winkelwagen
NEW BRAND ALERT

GRAtis

Ontvang een gratis INCIA handzeep twv €6,95 bij besteding aan €50 aan natuurlijke verzorging!

Geldig op alle producten van Incia, shea butter & mango/frambozenzalf.