Over ons - Zilte Zusjes
SAY HI…

‘Hoeveel Zilte zusjes zijn er eigenlijk? Zijn jullie zusjes?’

Zilte Zusjes is de online conceptstore voor het hele gezin

Leuk dat je wilt weten wie er achter de webshop ‘Zilte zusjes’ zit! Om maar meteen antwoord te geven op je vraag: Nee, we zijn geen zusjes. Sterker nog, ik ben maar alleen. 😉

Mijn naam is Isabel, geboren in 1991 in een prachtig Zeeuws dorpje. Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters, Kate (8) & Ava (4). ‘De Zilte Zusjes’, want net als hun moeder en vader zijn ze geboren in Zeeland. Deze twee dames zijn de drijfveer van mijn webshop.

Ruim een jaar voordat onze oudste dochter werd geboren, werd er een hersentumor geconstateerd bij mijn man. Om een lang verhaal kort te maken: hij is helaas niet in staat om te werken en is nu fulltime huisvader.

‘Ik besloot wat te gaan freubelen in de avonduren om toch wat extraatjes binnen te krijgen’

Omdat er toch brood op de plank moest komen ging ik 5 dagen werken, een fulltime baan dus. Hierdoor maakte ik vrij weinig mee van mijn dochters en dit ging mij tegen staan. Ik besloot wat te gaan freubelen in de avonduren om toch wat extraatjes binnen te krijgen.

Fast forward: momenteel leven we mijn droom en onderhoud ik mijn gezin met Zilte Zusjes. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor, dus ook voor jullie! Want zonder jullie zou dit nooit gelukt zijn.

Liefs
 Isabel

Zilte Zusjes is de online conceptstore voor het hele gezin
armband met zoetwaterparels
SALE - SALE - SALE

De leukste items met korting