Pepermunt olie - Zilte Zusjes

Pepermunt olie

8,15

Ik ben als een verfrissende zeewind!

10 ml pepermunt olie van de groene linde.
Fijn om te gebruiken met de amethist edelsteen roller of de rozekwarts roller.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Latijnse naam: Mentha Piperita
Land van herkomst: China
Winning: Waterdampdestillatie

Bijna iedereen kent Pepermunt olie, maar weinigen kennen de veelzijdigheid van deze olie.

MENSBEELD
Het munt type heeft te maken met minderwaardigheidsgevoelens en moet zijn zelfvertrouwen terug krijgen door eerst te ontspannen. Door te leven in het hier en nu kan het munt type zichzelf ontdekken en ervaren hoe het is om vanuit zichzelf zijn leven vorm te geven. 

PSYCHISCH
De Pepermuntolie werkt als een verfrissende zeewind. Mist en wolken verdwijnen en er ontstaat een helder zicht op de dingen. De olie heeft een kristalheldere werking bij malende gedachten en wanneer alles er dof en vastgelopen uitziet. De olie heeft een inspirerende werking! De horizon verbreedt zich en het hoofd klaart weer op. Pepermunt olie helpt bij vermoeidheid.

Ze is goed voor de concentratie. Verdamp in een ruimte als je je koppie erbij moet houden.

SPIRITUEEL
Gebruik de Pepermunt olie om tijdens meditaties volledig aanwezig te zijn en bij mindfullness oefeningen volledig in het hier en nu te zijn. Pepermunt olie helpt je om contact te maken met vorig levens of eerdere ervaringen in dit leven en liefdevol te doorlopen en af te sluiten.

Affirmatie
Mijn hoofd is helder en in balans waardoor ik open sta voor mijn hogere doel

LICHAMELIJK

Pepermuntolie kan worden ingezet om vrijer te ademen en ondersteunt de luchtwegen. De olie heeft een verzachtende invloed op het hoofd. Wrijf 1 druppel Pepermunt olie warm in de hand en maak een kommetje van je handen rond de neus. Adem dan een aantal keer diep in. Pepermunt olie ondersteunt bij een opgeblazen en vol gevoel na het eten. De olie kan worden gemengd met een basisolie en op de maagstreek worden aangebracht.

TIP:

Voor het schoonmaken van de aura, één druppel Pepermunt gebruiken. Warm wrijven in de handen en dan de aura afstrijken.

MENGT GOED MET
Lavendel, Marjolein, Mandarijn en andere munt soorten

CHAKRA’S
Alle chakra’s

EDELSTENEN
Apachetraan, Aquamarijn, Blauwe Calciet

CONTRA INDICATIES
Gebruik niet in combinatie met homeopatische middelen.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij een hoge bloeddruk, zwangerschap en epilepsie.

Veilig gebruik

Het is voor ons belangrijk om onderstaande gezondheidswaarschuwingen (conform Europese wetgeving) toe te lichten. Wij willen dat jij de olie veilig en met vertrouwen kan gebruiken.

Deze veiligheidstekens moeten op vaten van 1000 liter, maar ook op onze kleine flesjes van 10 ml. Er wordt geen rekening gehouden met de dosering.

Je maakt gebruik van etherische olie voor je welzijn, en dat kan gerust. Zolang je weet wat je doet. Houd je daarom aan de richtlijnen en geniet van deze wondertjes uit de natuur.

We wijzen erop dat we met onze beschrijving van het product GEEN claims willen doen. Voor de volledigheid verwijzen we je naar onze Medische Disclaimer.

Tevens willen je conform Europese wetgeving wijzen op het volgende:

Lavendelolie

Signaalwoord:Waarschuwing
H315Veroorzaakt huidirritatie.
H317Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
H319Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H412Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
 
P101Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102Buiten het bereik van kinderen houden.
P261Inademing van damp, gas, nevel, rook, spuitnevel, stof vermijden.
P280Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen.
P321Specifieke behandeling vereist (zie aanvullende EHBO-instructie op dit etiket).
P501Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval in

Andere suggesties…

Winkelwagen
NEW BRAND ALERT

GRAtis

Ontvang een gratis INCIA handzeep twv €6,95 bij besteding aan €50 aan natuurlijke verzorging!

Geldig op alle producten van Incia, shea butter & mango/frambozenzalf.