Over TOOT! - Natural Make-up for Kids

TOOT! is een nieuw Nederlands merk speciaal voor kinderen, opgericht door Karlijn Vlasblom, trotse moeder van 3. Nadat haar 7-jarige dochter haar vroeg om een keer make-up te mogen proberen en zij geen natuurlijke producten speciaal voor kinderen zonder nare ingrediënten kon vinden, besloot Karlijn deze zelf te gaan ontwikkelen.  

De natuurlijke formules van TOOT! zijn samen met de beste experts in Italië ontwikkeld en bevatten zo min mogelijk ingrediënten en alleen ingrediënten die geschikt zijn voor de gevoelige (kinder)huid. De producten van TOOT! zijn Natuurlijk & Vegan, Speciaal Ontwikkeld voor Kinderen, Cruelty-free en geformuleerd zonder Gluten. 
Daarnaast vind je geen microplastics in de producten van TOOT!.

De vrolijke kleuren en prints zijn samen met kinderen ontwikkeld met behulp van een 'ontwerpend leren' lesprogramma in verschillende schoolklassen. Want wie kan nu beter aangeven hoe hun droomproduct en favoriete cadeau eruit zou moeten zien, dan kinderen zelf?

TOOT! geeft kinderen graag de ruimte zichzelf te ontdekken en ouders een gerust gevoel. Kortom, een cadeau waar iedereen blij van wordt!

Sorteer op
© 2020 - 2023 Zilte Zusjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel