Veel gestelde vragen

1. Hoe kan ik bestellen?
Dat kan via deze webshop. Heb je iets leuks gezien via social media en kom je een kijkje nemen? Grote kans dat deze in de webshop staat. 
Niet gezien? Stuur even een berichtje met de foto, dan komt het goed!
Liever iets wat je in gedachten hebt? Ook helemaal prima. Stuur je je wensen dan even via een berichtje?

2. Hoe lang is de levertijd?
De levertijd staat voor handgemaakte en/of persoonlijke producten op 10 dagen. Meestal is deze wachttijd korter, maar zo valt het alleen maar mee. Standaard setjes die niet op maat gemaakt worden of producten die meteen leverbaar zijn, worden wel meteen verzonden. Mits dit geen combinatie is met de persoonlijke items.

3. Hoeveel verzendkosten worden berekend?
Momenteel worden bestellingen per brievenbuspakket verzonden voor € 3,95 of € 6,95 voor een pakket. Boven de €100 berekenen we geen verzendkosten. 

4. Welke maat armband moet ik hebben?
Meet de pols strak op en reken hier zeker 1 cm extra bij. 1 cm is precies passend, voor een iets ruimere maat kun je ook een groter armbandje bestellen. 

5. Wat wordt bedoelt met vulling voor de droogbloemkettingen?
De vulling die je kunt beschrijven bij kettingen en/of sleutelhangers gaat over de inhoud van je letter/cijfer. Deze kun je laten vullen met bloemen naar keuze. Bijvoorbeeld groene, blauwe, roze of witte bloemen. Daarnaast kun je kiezen voor vlindertjes, hartjes, glitter, bladgoud, zilver of rose gold. Bij de pagina Inspiratie vind je nog wat mooie voorbeelden, maar ook mijn instagram staat vol ideeën. Kom je er alsnog niet uit, stuur dan een mail of prive berichtje via social media. 

6. Waarom moet ik betalen voor een cadeauverpakking?
Het antwoord is simpel. 1. Ik wil deze verpakkingen niet doorberekenen aan de klant en de prijzen zo laag mogelijk houden. 
2. Veel klanten willen het voor het zicht mooi ingepakt hebben. Dat begrijpen we, maar deze verpakking wordt alsnog meteen weggegooid. Om het mileu niet te veel te laten belasten, worden alleen de bewuste cadeautjes ingepakt. 

7. Waarom is de levertijd zo lang?
Doordat alles met de hand gemaakt wordt en de kettingen/sleutelhangers 7 dagen droogtijd hebben is er een langere levertijd. Voor producten die standaard op voorraad zijn geldt geen levertijd. 

8. Kan ik mijn producten bij jou laten verkopen?
Dit kan zeker! Stuur je een mailtje? 

9. Hoeveel kost het om mijn producten bij jou te verkopen?
Niks eigenlijk. Tenzij je iets verkoopt. Ik bereken geen huur, omdat wij een online shop zijn. Wel vraag ik commissie.

10. Wie heeft je logo gemaakt? 
Leandra Carolina via Instagram. 

 

© 2020 - 2023 Zilte Zusjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel