Barnsteen: werking, kenmerken en betekenis - Zilte Zusjes

Barnsteen: werking, kenmerken en betekenis

barnsteen, werking kenmerken en betekenis

Wat is een barnsteen?

Barnsteen, je hoort er vast heel veel over maar wat is het precies? Bij Zilte Zusjes hebben we een ruim assortiment vol barnsteen en edelsteen sieraden en ik vertel je graag meer over deze kleine waardevolle sieraden.

Barnsteen is gefossiliseerd hars en staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het wordt al eeuwenlang ingezet om zijn natuurlijke genezende krachten. Voor baby’s en kinderen blijkt barnsteen meer dan alleen maar een sieraad – het is een klein hulpmiddel om je baby’tje of kindje zo gemakkelijk mogelijk te laten opgroeien.

Wat zijn de voordelen van een barnsteen?

Eén van de grootste voordelen van barnsteen sieraden is het vermogen om pijn en ongemak te verlichten, vooral tijdens het doorkomen van tandjes. Het natuurlijke succinezuur in barnsteen staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het een veilige en natuurlijke manier is om de pijn te verzachten zonder gebruik te maken van schadelijke medicijnen.

Maar barnsteen doet meer dan alleen troost bieden bij doorkomende tandjes; het staat er ook om bekend de immuniteit te versterken en ontstekingen te verminderen. Dit maakt het niet alleen een leuk sieraad voor je kindje maar ook erg effectief. Zelfs bij slecht slapen kan barnsteen ondersteunen.

Blij met ons aanbod van Barnsteen sieraden

Bij Zilte Zusjes geloven we in de kracht van moeder natuur en zijn we ook erg blij met ons volledige aanbod. Barnsteen sieraden voor baby’s en kinderen vormen niet alleen een prachtige toevoeging aan hun outfit, maar ook een liefdevolle accessoire om aan je kindje te geven. Ontdek de magie van barnsteen en bestel vandaag je sieraad via ziltezusjes.nl!
Uit veiligheid is gekozen om na elk steentje een knoopje te maken zodat, mocht het sieraad toch breken, er geen steentjes los raken. Sieraden zullen knappen wanneer hierachter gehangen wordt. Gebruik de sieraden alleen onder toezicht.

Winkelwagen
INCIA Vloeibare Handzeep Gevoelige Huid
NEW BRAND ALERT

GRAtis

Ontvang een gratis INCIA handzeep twv €6,95 bij besteding aan €50 aan natuurlijke verzorging!

Geldig op alle producten van Incia, shea butter & mango/frambozenzalf.