Connetix Mega Pack | 212 stuks

Vorige Artikel 16 van 19 Volgende
€ 220,00 (inclusief btw)

Ontdek de magische wereld van open-ended speelgoed met connetix. Er is geen goede of foute manier van spelen, alles mag én kan!

De tegels van Connetix zijn bijzonder omdat ze magnetisch zijn. De extra sterke magneten maken het mogelijk om de mooiste en stevigste bouwwerken te maken. Bouw de mooiste ballenbanen, 3D figuren en andere constructies met de connetix collectie.

Met grote en kleine vierkanten, plus 3 soorten driehoeken in zes levendige regenboogkleuren, is deze set de perfecte starterset tot Connetix of als aanvulling op groeiende verzamelingen magnetische tegels. Met 60 stuks in de Rainbow Starter Pack kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en onbegrensde mogelijkheden verkennen. Van gebouwen en voertuigen tot sprookjeskastelen en ruimteschepen - de enige limiet is hun verbeelding! Bovendien bevordert het spelen met Connetix magnetische tegels de ontwikkeling van essentiële vaardigheden zoals fijne motoriek, probleemoplossing, ruimtelijk inzicht en creativiteit.

De Connetix pastel pack is niet alleen voor kinderen! Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met het hele gezin. Bouw samen creaties, speel educatieve spellen en geniet van waardevolle momenten vol plezier en leren.

Inhoud 

12 x grote vierkanten
36 x kleine vierkantjes
36 x gelijkzijdige driehoeken
36 x rechthoekige driehoeken
36 x gelijkbenige driehoeken
6 x grote zeshoeken
12 x venster vierkante stukken
12 x deur vierkante stukken
12 x rechthoeken
12 x hekken
2 x auto's
Ideeënboekje

Leeftijd: 3+

Materiaal: ABS Plastic

© 2020 - 2023 Zilte Zusjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel